Pentru tineri, candidați și implementatori de proiecte

Informații cu privire la acțiunile Corpului European de Solidaritate găsiți în secțiunile dedicate (voluntariatexperiență profesionalăproiecte de solidaritate).

 

Pentru a participa este nevoie să aveți un cont EUlogin și cod PIC (pentru a avea acces la formularele de candidatură ca solicitant de fonduri), iar ca tineri trebuie să fiți înscriși în portalul Corpului European de Solidaritate. Pentru detalii vezi secțiunea EUlogin, PIC, Portal - înscriere online.

 

În momentul în care ați decis să solicitați finanțare pentru Corpul European de Solidaritate, este important să citiți secțiunile relevante din documentele care  vă oferă informațiile pe care trebuie să le cunoașteți pentru a candida disponibile în secțiunea Apeluri si Ghiduri.

 

Înarmați cu toate informațiile necesare, acum puteți să trimiteți solicitarea de finanțare la oricare din termenele limită ale programului. În acest sens este important să completați formularul relevant pentru acțiunea aleasă din secțiunea Formulare de candidatură.

 

Ați depus o solicitare de finanțare și candidatura voastră a fost aprobată și a primit finanțare. Felicitări. Acum ați intrat în categoria beneficiarilor. Pentru a primi prefinanțarea dar și pentru a întelege care sunt regulile care trebuie respectate în timpul implementării și raportării aveți la dispoziție toate documentele necesare în secțiunea Contracte și anexe.

 

Secțiunile relevante sunt disponibile și jos sau în partea stângă.

 

EUlogin, PIC, Portal - înscriere online

Scurtă introducere și link-uri necesare pentru a înțelege care sunt instrumentele online de care ai nevoie pentru a beneficia de finanțare prin Corpul European de Solidaritate
more details

Apeluri si Ghiduri

Apelurile (naționale și europene) și Ghidurile relevante pentru programul Corpul European de Solidaritate (ghidul programului și ghidul evaluatorilor)
more details

Formulare de candidatură

Formularele de candidatură pe care trebuie să le folosească organizațiile și grupurile informale de tineri care solicită finanțare pentru Corpul European de Solidaritate.
more details

Contracte și anexe

Contractele și anexele pentru beneficiarii de finanțare în funcție de fiecare acțiune ordonate pe ani.
more details

Documente relevante pentru implementare

Documente relevante pentru beneficiarii de proiecte aprobate în cadrul Corpului European de Solidaritate.
more details
LATEST NEWS
13 Aprilie 2022

Most important data regarding the NA activity in 2021

24 Noiembrie 2020

Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.

 
This site uses cookies. If you continue browsing you accept them by default.
More information here.