Susține campania DeDataAstaVotez alături de Comisia Europeană

Data: 4 Martie 2019

 

Comisia Europeană susține campania DeDataAstaVotez a Parlamentului European prin mesajul de mai jos!

 

 

Ce ai zice dacă ți-am spune că în mai puțin de 100 de zile ai puterea de a modela viitorul?

Alegerile europarlamentare au loc în luna mai. Pe 26 mai, pentru a fi preciși. Aceste alegeri vor determina direcția pe care o vom urma cu toții și vor avea un impact direct atât în viața ta precum și asupra generațiilor care vor urma.

Deja sunt oameni din toată Europa care își încurajează prietenii și familia să meargă la vot. Tu? Ești oare unul din miile de persoane implicate în campania DeDataAstaVotez? Dacă nu, intră pe site și alăture conversațiilor de acolo, ne-ar face plăcere să te ascultăm și să îți faci vocea auzită. Ba, chiar mai mult, poți să îi încurajezi și pe alții să ni se alăture, iar, în felul acesta, să facem împreună istorie și să creștem puterea democrației.

Tineri din toată Europa au făcut deja pasul înainte și au vorbit despre modul în care Uniunea Europeană i-a ajutat să își atingă potențialul. Poate căte vei regăsi și tu să în poveștile de la europa.eu/euandme/. Te rugăm să le dai și tu mai departe, ba chiar să împărtășești și tu povestea ta și să îți încurajezi prietenii să facă același lucru.

Prin participarea ta în inițativele Uniunii Europene deja ai făcut primii pași pentru a avea o Europă mai puternică. Iar prin ceea ce vei face în continuare și pe 26 mai vom avea cu toții ocazia să ne bucurăm de un viitor european așa cum ni-l dorim!

Mulțumim anticipat pentru implicarea ta!

 

Resurse și surse de inspirație

Mai jos găsești și o serie de link-uri către informații pe care le-ai putea folosi pentru a îi convinge și pe alții să ni să alăture în această aventură. Dacă ai prieteni care nu sunt români, aceste materiale sunt disponibile în toate țările oficiale ale Uniunii Europene

  • Pagina centrală dedicată alegerilor pentru Parlamentul European cu informații utile despre cum se votează în fiecare stat membru și de ce să votezi: www.alegerile-europene.eu
  • Link către platforma online a campaniei DeDataAstaVotez a Parlamentului European care conține o serie de oportunități de implicare precum și evenimentele care se organizează în jurul tău
  • Campania #EUandME care au a țintă tinerii europeni
  • 2000 de documente factuale despre ce face Europa pentru tine - https://www.what-europe-does-for-me.eu/ro/home
  • Un centru unde poți să descarci gratuit toolkit-uri, bannere, postere, fluturași, cărți poștale, fotografii, stickere: http://www.europarl.europa.eu/downloadcentre/en

 


Adăugat de: Andrei Popescu

765 Views
LATEST NEWS
13 Aprilie 2022

Most important data regarding the NA activity in 2021

24 Noiembrie 2020

Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.

LATEST NEWS
13 Aprilie 2022

Most important data regarding the NA activity in 2021

24 Noiembrie 2020

Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.

 
This site uses cookies. If you continue browsing you accept them by default.
More information here.