Termen limită extins și erori la depunerea proiectelor pentru runda 1 octombrie 2019

Data: 30 Septembrie 2019

 

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor a fost extins de la 1 la 8 octombrie!

 

 

Datorită problemelor tehnice întâmpinate de către baza de date care procesează formularele de candidatură pentru următoarele tipuri de proiecte:

 • Erasmus+
  • Proiecte de mobilitate pentru tineret (KA105)
  • Parteneriate strategice pentru tineret (KA205)
  • Proiecte de Dialog pentru Tineret (KA347)
 • Corpul European de Solidaritate
  • Proiecte de voluntariat (ESC11)
  • Proiecte de experiență profesională (ESC21)
  • Proiecte de solidaritate (ESC31)

termenul de depunere a propunerilor de proiecte pentru acestea s-a modificat pentru data de 8 octombrie, ora 12.59 (ora României)

 

Alte erori

Am completat informații în formularul de candidatură online iar acum nu mai găsesc draft-ul (ciorna) pentru a continua completarea sa. Cum recuperez datele introduse în candidatură?

Răspunsul detaliat AICI.

Indicații pentru soluționare:

• se da REFRESH de mai multe ori, minim 3
• se selectează SEARCH FILTERS din partea stangă
• se completează toate campurile de acolo: rundă, tipul acțiunii, agenția (neapărat cea din România pentru proiectele depuse la ANPCDEFP) etc după care apar draft-urile cu toate candidaturile anterior.

 

Nu îmi apare butonul de Submit după ce am completat formularul. Ce este de făcut?

Uneri platforma poate avea erori în funcție de broweser-ul sau versiunea folosită. Vă recomandăm să folosiți Firefox, care pare mai stabilă din acest punct de vedere și să vă asigurați că în baza de date jos vă apare versiunea 1.2.2 care este ultima și cea mai actualizată.

________________________________

A picat platforma pentru propuneri de proiecte. În momentul în care avem o informare din partea Comisiei Europene vă informăm (30 septembrie, ora 22.00)

Actualizare: termenul limită pentru depunerea de proiecte a fost extins pentru 8 octombrie!
 
Este o eroare sistemică în baza de date, așteptăm instrucțiuni de la Comisia Europeană dacă se va prelungi termenul sau care ar fi calea de urmat.
 
 
Momentan vă rugăm să încercați să depuneți pana la ora 13.00. Dacă apar erori vă rugăm să reveniți cu un printscreen cu eroare întâmpinată  în care să menționați ID-form-ul proiectului, numele și PIC-ul organizatiei.
Încercați inclusiv să dați refresh la pagina de mai multe ori și să căutați propunerea de proiect in “my applications” cu filtrele de cautare. 
Dacă tot nu reușiți, revenim cu sesizare specifică pentru proiectul dvs. la Comisia Europeană pentru a identifica o solutie. 
 
Mulțumim pentru întelegere și sperăm să se rezolve cât mai repede!

 

 


Adăugat de: Andrei Popescu

362 Views
LATEST NEWS
13 Aprilie 2022

Most important data regarding the NA activity in 2021

24 Noiembrie 2020

Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.

LATEST NEWS
13 Aprilie 2022

Most important data regarding the NA activity in 2021

24 Noiembrie 2020

Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.

 
This site uses cookies. If you continue browsing you accept them by default.
More information here.