Lansate de echipa EPFIME, Sondajele privind mobilitatea incluzivă urmăresc să surprindă nevoile și așteptările studenților cu dizabilități, ministerelor educației și instituțiilor de învățământ superior din Europa cu privire la mobilitatea incluzivă, concentrându-se pe modul în care ministerele și instituțiile de învățământ superior pot colabora mai eficient pentru a asigura calitatea și transferabilitatea serviciilor de sprijin pentru studenții cu dizabilități care vin sau care pleacă prin intermediul programelor de schimburi.
Sondaj privind mobilitatea incluzivă care se adresează studenților Acest sondaj își propune să exploreze provocările cu care se confruntă studenții cu dizabilități și factorii de facilitare a mobilității pentru aceștia în instituțiile de învățământ superior. Studenții cu dizabilități, cu sau fără experiență de mobilitate, sunt invitați să participe și au șansa de a câștiga un voucher Interrail (în valoare de 200 de euro fiecare). Sondajul se concentrează pe patru teme specifice: ● 1: Demografie – studiază având o dizabilitate în instituția de origine ● 2: Provocări și factori de facilitare privind mobilitatea internațională ● 3: Așteptări pentru Inclusivemobility.eu ● 4: Comentarii și monitorizare Sondajul este disponibil în engleză și în olandeză până la data de 31 octombrie 2019.
Sondaj privind mobilitatea incluzivă care se adresează instituțiilor de învățământ superior Acest sondaj își propune să exploreze nevoile și așteptările instituțiilor de învățământ superior din Spațiul european de învățământ superior (EHEA) privind mobilitatea incluzivă. Sondajul se adresează oficialilor universităților și personalului din universități care lucrează pe tema incluziunii și internaționalizării, de exemplu în birourile internaționale, birourile privind persoanele cu dizabilități, diversitatea, incluziunea și accesul etc. Mai precis, sondajul urmărește: - să identifice politicile relevante din cadrul învățământului superior privind mobilitatea incluzivă în Europa; - să identifice nevoile, obstacolele și bunele practici privind mobilitatea incluzivă; - să colecteze sfaturi privind modalitatea optimă de utilizare a platformei inclusivemobility.eu. Sondajul este disponibil aici până la data de 31 octombrie 2019.
|
Most important data regarding the NA activity in 2021
Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.
Most important data regarding the NA activity in 2021
Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.