Comisia Europeană a lansat Concursul European Social Innovation în memoria lui Diogo Vasconcelos. Pe baza temei "Reimagine Fashion – schimbarea comportamentelor pentru o modă durabilă", ediția din 2020 face un apel pentru idei și proiecte pentru a îmbunătăți impactul social și asupra mediului al pieței europene de modă prin dezvoltarea de noi produse, servicii și procese și modele inovatoare de afaceri.
Concursul este deschis persoanelor, grupurilor și organizațiilor din statele membre UE și din țările asociate la programul Horizon 2020.
Concursul urmărește să găsească idei care implică, dar nu se limitează la:
Proiectele trebuie să fie idei originale și pot propune noi modalități de combinare sau implementare a soluțiilor existente, sau adaptarea acestora la un context sau grup țintă diferit, dar nu pot fi copii ale acestora.
Cum poți candida Proiectele trebuie să fie prezentate într-una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene, de către participant (coordonator) prin intermediul formularului de înscriere online disponibil la https://eusic.challenges.org/
Premii Competiția va susține soluțiile câștigătoare cu premii în numerar acordate în două etape:
Competiția se desfășoară în trei etape: Faza 1: Din totalul proiectelor eligibile primite până la termenul limită, 30 de semifinaliști vor fi selectați pentru a primi sprijin prin activități de mentorat și pentru a-și prezenta ideile. Aceștia vor fi invitați să participe la o „Academie de Inovare Socială” din Olanda, în iulie 2020 și să stabilească contacte cu alte organizații europene și potențiali parteneri din domeniul lor. Faza 2: Din cei 30 de semifinaliști, 10 finaliști vor fi invitați la ceremonia de premiere unde vor fi anunțați cei trei câștigători finali și vor primi fiecare un premiu de 50.000 de euro. Faza 3: În 2021, competiția dintre cei 30 de semifinaliști va fi redeschisă și va fi premiat proiectul din 2020 care va fi obținut cele mai semnificative rezultate, cu un “premiu de impact” de 50.000 de euro.
Termen limită: 4 martie 2020 (12:00 ora prânzului, CET) Mai multe informații: https://eusic.challenges.org/ |
Most important data regarding the NA activity in 2021
Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.
Most important data regarding the NA activity in 2021
Erasmus accreditation is a way to access mobility activities under the new Erasmus+ programme. Accreditation is like a membership card for organisations who want to benefit from Erasmus mobility activities.